RO Study
👤
Roary
Roary
14-05-2017
Matematică
a fost răspuns
ex:7 urgent am nrvoie de raspuns
Răspuns :
Denissa1111
Denissa1111
14-05-2017
20-2,5 (doi litri si jumătate) = 8 litri
Sper ca te-am ajutat!♡♡
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, As Dori Sa Știu Despre D Alanina. Este Același Lucru Cu Beta Alanina? Sunt Începător. .
Scrie Un Text De Cel Puţin Zece Propoziţii Folosind Cuvintele: a Merge, A Se Ascunde, A Cădea, A Se Întâlni, A Evita, A Veni, A striga, A Fotografia, A Cânta, A
Va Rog Repedeee ❕Dau Coroana ❕Arătați Cum Ați Aflat Rezultatele Va Rogg(cine Nu Îmi Rasp Cu O Rezolvare A Exercițiului Primește Raport) :) Completați La Toatee
Propoziții Cu A Cânta, A Se Cânta, A-şi Cânta
Va Rog Multttex Din Pozaaaaaarepedeeeimi Trebuiesc In 10 Minn
Reprezentați Într-un Sistem De Axe Ortogonale Punctele: A(2; 5); B(3; 0); C(-1; 3); D(4; 4); E(-3; -2); F(-3; 0); G(0; -1).
Petru Măsoară Biroul Său Cu O Riglă Care Are Lungimea De 30 Cm. El Pune De Trei Ori Rigla Complet Iar A Patra Oară Măsoară 10 Cm. Care Este Lungimea Biroului Să
11. Aflaţi Perimetrul: A) Unui Triunghi Cu Laturile De 3 1 Cu Laturile De 3 Cm; 4,6 Cm Şi 5,9 Cm; 2 B) Unui Pătrat Cu Latura De 2 De 2 Cm; C) Unui Dreptunghi Cu
Va Rog Urgent Dau Coroana
Pentru Festivitatea De La Sfârșitul Anului Școlar, La Clasa A 4-a A S-au Cumpărat 14 Cărți De Povești Și 12 Cărți De Poezii Plătindu-se În Total 406 Lei, Iar