RO Study
👤
Theskelly
Theskelly
14-05-2017
Engleza
a fost răspuns
!! VĂ ROG !! Dau coroana
Răspuns :
TeoCojocaru
TeoCojocaru
14-05-2017
1.was
2.was
3.was
4.wasn't
5.was
6.was
7.were
8.were
9.was
10.was
11.were
12.was
13.was
14.was
15.wasn't
16.was
17.was
Sper ca ti.am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratai Ce Parti De Propozitie Sunt Cuvintele :maine,in Vacanta,saptamana,zile,ieri Si La Ce Se Refera: Luni ,28 Mai Maine Este Ziua Danei .Sa Iau Un Cadou! Mar
Va Rog Mult Ce Stiti Din Foaia Asta Sa Îmi Faceti ....pls E Urgent Dau 54 De Puncte Doar Atâtea Mai Am ....+ COROANA
O Balanta Are Bratele Parghiei Inegale. Cand Un Corp Este Cantarit Pe Talerul Din Stanga, Masa "indicata" Este M1, Iar Cand Este Cantarit Pe Talerul Din Dreapta
Buna!!Coronitaa,pentru Cine Poatre Sa Ma Ajute Cu Rezolvarea Acestui Text..Sper Ca Nu Va Deranjez.. :* Choose The Right Word To Fill In Each Gap(A,B,C Or D). Th
Cum Rezolv Aceasta Inecuatie? X-2>1=
Daca Ii Adaug Unui Numar B Intreitul Lui 23si Din Rezultat Scad Suma Dintre Dublul Lui 13 Si 29 ,voi Obtine Vecinul Mai Mic Al Numarului 25. Cat Este B? VA
Analizeaza Morfologic Si Sintactic Urmatoarele Cuv: Stia Si Acestea
Trebuie Sa Scriem Meniul Pe Care I L-am Servi Profesoarei De Ziua Noastra. Cat Mai Pretentios. P.S: Vrea Sa Stie De La Tacamuri Pana La Mancare Si Din Ce E Facu
Calculati Media Aritmetica A Numerelor: [tex] \frac{2}{5} [/tex] ; 1,(3) ; [tex] \frac{22}{6} [/tex]
Antonimul Cuvantului Judecata