RO Study
👤
Adrianaignat
Adrianaignat
12-05-2017
Istorie
a fost răspuns
Comentati va rog citatul va rog frumos..
Răspuns :
Sabybyby121
Sabybyby121
12-05-2017
Eminescu prin acest fragment nu reflecta doar iubirea patriei, a pamanatului, ci si trecutul victorios cu care vine acesta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Cracarea N-butanului Se Obţine Un Amestec De Gaze Ce Conţine În Procente Volumetrice 25% Propenă,20% Etenă, Restul Metan, Etan Şi Butan Nereacţionat. Determi
Impartind Numarul X La 9 ,obtinem Catul 30 Si Restul R. Aflati Diferenta Dintre Cel Mai Mare Numar X Si Cel Mai Mic Numar X. CU DESEN Daca Se Poate
Transformati>a)2*1kg+3*500g+200g=b)0,4q+0,5t=c)439g+5,4hg-0,2dag=d)500/2hg+2000/4dag=
Care Din Ele Reprezinta Ionizarea Apei?
Ma Ajutati Va Rog La:1) (x-1)(x+4)+(2x+1)(x-2)=?2) (x²-2)(x+1)+x(x²-4)+(x-1)(x-2)=?3) (x²-3x)(x-2)-x²(x+2)+(2x²+1)(x+1)=?As Vrea Va Rog Frumos Rezolvarile
Cine Ma Ajuta Cu O Intrebare Al Carui Raspuns Sa Fie Multumesc
Construieste In Enunt In Care Cuvantul "mele" Sa Aiba Alta Valoare Morfologica Decat Cea Din Text(in Text: "cu Sugestiile Mele")
Va Rog Facetimi O Argumentare Lirica Poezie De Ion Pillat cantec
A)Calculati Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Lungimea Egala Cu 23 Cm Si Latimea De 10 Ori Mai Mica B)Un Dreptunghi Are Latimea De 4 Ori Mai Mica Decat Lungim
Va rog Mult Sa-mi dati Si Mie Rezumatu' la "Povestea unui Om Lenenesi" de Ion Creanga.please B]