RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-05-2017
Fizică
a fost răspuns
randamentul este o marime scalara/vectoriala?
Răspuns :
Monamea
Monamea
12-05-2017
este o marime scalara
Answer Link
Lucagheorghe
Lucagheorghe
12-05-2017
Randamentul este o marime scalara. Sper ca te-am ajutat. Cu placere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Poate Ajuta Cineva Repede?1. Găsește Un Alt Titlu Textului Citit Și Justifică Alegerea Ta.Trebuie Să Și Justificați Nu Doar Titlul Textului!
Marchează O Cu X Imaginile Care Ilustrează Sunetele De Producere A Energiei Ilustrate
Mă Poate Ajuta Cineva Repede?2. Găsește Un Alt Titlu Textului Citit Și Justifică Alegerea Ta.trebuie Și Să Justificați Nu Doar Titlu Textului
Numără Mai Departe, Respectând Regulile! 50 0000 10000 0000 0000
Ce Animal Mananca Afine , Ce Animal Mananca Mure , Ce Animal Caută Merișoare, Răspunsurile Trebuie Sa Fie Ursul Iepurele Si AriciulVa Rog Frumos Si Mulțumesc
2 Moli Dintr-un Acid Carboxilici Reacționează Cu Sodiu Metalic, Obținându-se 44,8 L De Hidrogen. Precuzati Denumirea Acidului: A) Acid Malonic B) Acid Izoftal
De Ce Era Trist Fiul Cel Mic
Scrie In Casete ,numerele Potrivite Pentru Ca Relatiile Sa Fie Adevarate. A)□43+□□9=732 B) □89-4□□=397
Raspunde La Intrebari 1. Ce Au Invatat Copiii Din Aceasta Aventura? 2. Ce Ai Invatat Tu, Din Experiența Copiilor Din Poveste? 3. Ce Tia Placut? . Ce Ni Tia Plac
Trei Copii Iau Pe Rând Mere Dintr-un CoșPrimul Copil Ia Jumătate Din Mere, Plus Un MărAl Doilea Copil Is Jumătate Din Merele Rămase În Coș, Plus Un Măr. Al Trei