RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-05-2017
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutațima tema pentru maine
Răspuns :
Andruscka10
Andruscka10
12-05-2017
1.Invitatia la sceneta ,,Degețica"
2.Copilul isi anunta mama
3.Urare cu venirea noului an
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Figura Alaturata Aveti Piramida Regulata Dreapta VABCD Cu Aria Laterala Egala De 60 Cm Si Aria Totala De 96 Cm Aflati AB; Apotema Piramidei; Volumul Piramide
Daca Am Text Argumentativ De Facut (gen Liric Sau Epic Sau Dramatic) , Ca Cele Doua Argumete Pot Sa Iau Oricare Trasatura A Operei Respective , Adica Daca Imi P
Semnificația Secvenței: Crăiasa Cea Frumoasă Însă, Drept Să Vă Spun, Nu S-a Uitat Mult La Asta: Ea A Luat Repede Nafură, A Ieșit, Și Până Una-alta, A Fost Acasă
Stie Cineva Cum Se Calculeaza Suma Gauss ?
Alexa1234a acum 2 Minute | Alexa1234a A Întrebat: Am O Întrebare. Este Bună Acestă Introducere Într-o Compunere Argumentativă. (Pt. Clasa A 8 A, Genul Dramatic)
Efectuati: (-3)^0+(-3)^42×(-3^23):81^16
Un Α-aminoacid Monoaminomonocarboxilic (A) Formează Prin Condensare O Dipeptidă Simplă (P), Care Conţine 23 De Atomi În Moleculă. A. Determinaţi Formula Molecu
(25p) Ordonaţi Crescător Numerele: a=210-(5+204:2) b=5∙(1005:5-197) c=72+(108:6-12) 2. (20p) Suma A Două Numere Este 73. Aflaţi Numerele Ştiind Că Dacă împărţim
Se Considera Un Cilindru Circular Drept Cu Centrele Bazelor O , Respectiv O' Și OO'=8. Se Știe Că , Desfășurând Suprafața Laterala A Cilindrului ,obținem Un Dre
Un Om Lasa Mostenire 11000 Taleri Ptr Sotia Sa Doi Fii Si Trei Fiice Conform Testamentului Sotia Treb Sa Primeascs De Doua Ori Mai Mult Decat Un Fiu Iar Un Fiu