RO Study
👤
Dariavlase
Dariavlase
11-05-2017
Matematică
a fost răspuns
ce corp are fete in formă de dreptunghi?
Răspuns :
Alexandra10111111
Alexandra10111111
11-05-2017
piramida are fete in forma de dreptunghi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Observa Regula Si Continua Cu Inca Trei Numere: V; X; XV; XX; ...; ...; ...; X; XX; XXX; XL; ..; ..; ..; 2.Noteaza: a) Cu Cifre Romane Numerele: 708=
Se Da Triunghiul Abc Si Unghiul A =90 De Grade.si P Mijlocul Laturii Ac.daca M Este Simetricul Lui B Fata De Punctul P Demonstrati Ca Triunghiul Amc Este Dreptu
Alcatuieste O Compunere Cut Titlul "Noapte De Iulie" In Care Sa Existe: -o Hiperbola -o Comparatie -o Repetitie -doua Epitete -o Personificare -doua Enumeratii
Parcurgem Culegerea Si Ne-am "impotmolit" La: Multumim Pentru Raspunsuri! 1.Mama Are 25 Ani, Iar Tatal 24 Ani.Cati Ani Va Avea Mama Cand Tatal Va Avea 42 De Ani
Cerinţa Să Se Scrie O Funcție C++ Care Să Determine Suma Cifrelor Unui Număr Natural Transmis Ca Parametru. Funcția Întoarce Rezultatul Prin Intermediul Unui Pa
Explica Folosirea Liniei De Dialog,semn De Punctuație,folosit In Urmatoarea Structura De Text:,,-Ce Cauti În Mijlocul
URGENT !! 15 Puncte Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri, In Care Sa Descrii Un Animal Salbatic Folositor Omului, Care Traieste In Tara Noastra. Trebuie Sa
Vreau Si Eu Va Rog 3 Exemple De Animale Protejate Care Traiesc In Pestera Focul Viu va Rog Sa Ma Ajutatii
Ajutor! Am Nevoie De Un Dialog Între Doi Copii Şi O Furnică. Mă Ajutaţi?
O Copunere Cu Numele Ioana Si Maria