RO Study
👤
AlexaKW
AlexaKW
11-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Selectați două numerale de tip diferit.
Răspuns :
Estela00
Estela00
14-05-2017
trei=numeral cardinal
a noua= numeral ordinal
Answer Link
Gly
Gly
14-05-2017
două sute cincizeci=numeral cardinal
a noua=numeral ordinal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut!Va Rog O Compunere Pe Tema "Ce As Face Daca As Fi Director De Scoala"5-7 Propozitii Va Rog Ajutatima ! Ofer 40 De Puncte + Coroana+multumesc+ 5 Stele ! Va
Creeaza Un Dialog In Care Un Ziarist Ia Un Interviu Unui Scriitor. Va Rog Frumos Dau Coroana ( 15 - 20 Randuri ) !!!
UN PACHET FORMAT DIN 3 ENCICLOPEDII SI 5 DIC. COSTA 120LEI IAR UNUL FORMAT DIN 6 ENC. SI 5 DIC. COSTA 180LEI .CIT COSTA O ENC. SI UN DIC./
Calculati 15% Din: a) 300 B)240 C) 80 D)1500 E)400 Va Rog...
La Un Magazin Sunt 10 Cutii Cu 4periute De Dinti Obijnuite,iar Un Sfert Din Numarul Acestora Sunt Electrice.Cate Periute Sunt In Total?
Cine -mi Poate Da Toate Speciile Genului Epic Si Liric Ce Trb Învățate Că Am Mâine Simulare Și Le As Vrea Pe Toate In Ordine Scrise ,mulțumesc.
Care Este Cel Mai Mare Numar Format Numai Din Unitati?
Ma Gandesc La Un Numar.Il Maresc Cu 3,5,iar Rezultatul Il Maresc De 4 Ori.Micsorez Noul Rezultat Cu 9,5 Si Obtin 33,5.Aflati La Ce Numar M-am Gandit
Scrie Operațiile Potrivite, Astfel Încât Nr 9 Sa Fie:a)suma A Doua Numere B)catul A Doua Numere, C)produsul A Doua Numere,d)diferența A Doua Numere.
Exemplificati Cinci Substantive Comune Care Sa Poata Avea Mai Multe Forme De Plural!!!!va Roooooog Ajutatima!!!!!dau Coroana Promit!!!!!!