RO Study
👤
Simion5
Simion5
11-05-2017
Matematică
a fost răspuns
solutia inecuatiei -2x+4<0
Răspuns :
KungfuPanda1
KungfuPanda1
11-05-2017
-2x+4<0
4< 2x
Impartim la totul la 2
2< x
Answer Link
Alitta
Alitta
11-05-2017
-2x < - 4 |*(-1)
2x > 4
x > 4/2
x > 2
⇵
x ∈ (2 ; +∞)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca A(-2;4) Si B(5;2) Calculati AB .. Vreau Doar Formula .. Si Rezolvarea =))
Cum Se Deriveaza Cuv. Miorită ?
O Compunere In Care Sa Folosesc Cuvintele Vapaie Murmur Ceata Tainic Miresme Fantastic Poteca A Poposi
Ce Fel De Predicat Este ''era'' In Propozitia: ''In Fiecare Zi, Fereastra ERA Deschisa Pentru Aerisirea Camerei.''
Impartiri De Ex: 963:23= 20 Doresc
Cum Se Va Traduce Propozitia.....ea E Acea Persoana Care Merita Sustinuta Si Ascultata Mereu ,in Orice Timp,si In Orice Loc.?
Ce Fel De Predicat Este ''era'' In Propozitia: ''In Fiecare Zi, Fereastra ERA Deschisa Pentru Aerisirea Camerei.''
Într-un Acvariu De Forma Unui paralelipiped Dreptunghic, Cu dimensiunile 50cm × 40cm × 30cm, Sunt 32 De Litri de Apă. Să Se Determine Înălțimea Apei în Acest Ac
SUBLINIATI PREDICATELE SI ARATATI CE VALORI MORFOLOGICE ARE VERBUL A FI IN URMATOARELE PROPOZITII!EU ERAM IN CASA.BUNICII MEI ERAU IN GRADINA.EU AS FI VRUT SA F
Povesteste Fragmentul Au Iesit La Secera Si Familia Lui Dinu cu Famiile Inrudite.Erau Cu Ei Si Copii.La Pranz nevasta Lui Dinu A Atatat focul In Marginea Lanu