RO Study
👤
Trandafir90
Trandafir90
10-05-2017
Matematică
a fost răspuns
1 cent =a-20-a parte din 200 de lei
Răspuns :
Pebly
Pebly
10-05-2017
rezulta ca 1 cent = 200lei \ 20 = 10 lei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau O Traducere INFO-CLIP:LA LOIRE 1012 Km De Parcours ;elle Traverse 1/5 Du Territoire Français. Prend Sa Source Dans L'Ardéche. Se Jette Dans L'Atlantique,
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvantului ''de-a Lungul'' In Propozitia: A Calatorit De-a Lungul Amazonului
Determină Valoarea Numărului X Știind Că X Plus 472 Este Predecesorul Numărului 9 0037. X Minus 6 742 Este Succesorul Numărului 7 8 9 9
Vă Rog!Vreau Să-mi Calculez Greutatea Mea.Am 1m36 Trebuie Să Îmi Calculez Greutatea In N La Fizică.Vă Rog Frumos!!E Urgent!!
Întrebat Citi ELevi Are Ilustratu Matimatecian Grec Pitagora A Răspuns Jumătate Dintre Ei Studiază Matematica Un Sfert Studiază Natura A Șaptea Parte Editează Î
În Doua Plicuri Sunt 121 Lei .Daca Se Ia Din Primul 6 Lei Si Se Pune În Al Doilea,atunci Al Doilea Are Mai Mult Decat Primul Cu Un Leu. Cati Lei Sunt În Fiecare
Rezolvati În Mulțimea Numerelor Reale Ecuația: Lg^2 X^2+3lg1/x=1
Ricinul Este O Planta Uleioasa Semințele Lui Conțin 70 % Ulei . Ce Cantitate De Ulei Va Extrage Din 50 De Kg De Semințe?
Comentariul Doinei "frunza Verde Si-un Dudau"
Care Sunt Substantivele Din : In China Se Povesteste Istoria Unui Om Din Vechime Inzestrat Cu Un Simt Al Auzului Iesit Din Comun Astfel Putea Auzi De Pe Mal Pe