RO Study
👤
Pufi38
Pufi38
10-05-2017
Matematică
a fost răspuns
1pe 3 din 24 km este egal cu ...km
Răspuns :
BarbutaElena
BarbutaElena
10-05-2017
1/3 din 24 km= 8 km
Așa este..
Answer Link
Claudia150
Claudia150
10-05-2017
24 : 3 = 8 km ( 1 pe 3 )
Succes !!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Sublinieaza Complementele Directe Cu O Linie, Complementele Indirecte Cu Două Linii, Și Complementele Prepoziționale Cu Trei Linii. Mă Tem De Câini Și De Pis
Ce Trebuie Să Schimb La Mine Pentru Ca Dumnezeu Să Îmi Transforme Viaţa, Pentru A Putea Fi Un Om Născut Din Nou? Am Ceva Tema Ma Ajuta Cineva Repede?
Pentru Z=42 , Afla Valoarea Expresie:900-[5×8+5×9-(z:6+6)]:4×11=?ajutor :,)
B) 2 Ore Și 45 Min. + 3 Ore Și 15 Min 10 Min. Și 50 S-6 Min. Și 10 S. va Roggggg Rapidd,dau Coroana
Va Rog Frumos Rapid Și Eficient
Listen To Jen Telling Mark About Her Room.Who Gave Hear Each Of The Pieces Of Furnituri? For Questions 1-5, Write A Petrece A-H Next To Each Prezent.There Are
6. Alcătuiește Enunturi Cu Cuvintele: S-a, S-au, Sa, Sau, Într-o, Într-un, Dintr-o, Dintr-un. Foloseștesemnele De Punctuație: Punctul, Virgula, Două Puncte, Sem
5 Propoziţii Cu Subiect+predicat Verbal, 5 Propoziţii Cu Subiect+predicat Normal, Şi 5 Propoziţii Cu Predicat (VA ROG FRUMOS REPEDE)
Cinci Cutii Cu Cretă Albă Și Șase Cutii Cu Cretă Colorată Conțin În Total 192 Bucăți De Cretă Patru Cutii Cu Cretă Albă Și Patru Cutii Cu Cretă Colorată Conține
LECTURA1. Identifică Patru Cuvinte Din Câmpul Lexical Al Călătoriei.de Ceea Ce Expi