RO Study
👤
Bubulyno
Bubulyno
10-05-2017
Matematică
a fost răspuns
repede va rog clasa a 3a
Răspuns :
Sweety5
Sweety5
10-05-2017
Daca in primele doua zile au parcurs 945 km inseamna ca ce le-a mai ramas a fost pentru a 3-a zi adica:1403-945=458km
Daca in ultimle 2 zile au parcurs 833,inseamna ca restul l-au parcurs in prima zi:1403-855=540km
Restul in a 2-a:1403-458-540=405km
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Urgentt(exercitiul 3)
URGENT IMI TREBUIE VA ROOOOOOG!!!!!REBUS CU PROCENTE !DAR VA ROG SA FIE INTREBARI SI DESEN LA REBUS SI RASPUNSURI DAR INTREBARI LEGAT DE MATEMATICA
Ajutatima Sa Rezolv O Poblema : Intr-o Saptamana La Un Magazin Sau Adus , In Prima Zi Sau Adus 25 Cutii De Bomboane , Iar In A Doua Zi 21 Cutii , In A Treia Z
Lumea Copilariei Compunere In Care Sa Aiba 7 Figuri De Stil
Ma Gandesc La Un Număr. Dacă Îl Adaug Pe 17 La Gâtul Dintre 12 Și Acest Număr, Obtin 21 .La Ce Număr M-am Gândit?
3. Je Complète La Phrase: En France Il Y A Des..., Des..., Des..., Des..., Des..., Des....
6. În Figura 2 Avem: AB = AE, AC = AD Şi <BAD = <CAE. Demonstrați Că:a) BD = EC;b) BC = ED.
7 Compune Și Rezolvă Câte O Problemă, După Desenele Date. A 54 B 56 (am Nevoie Acum!!
Impartirea Este Jumatatea Lui 20 Iar Catul O Treime Din 27 . Află Dempartitul
9. Rescrie Din Enunțul Dat Un Substantiv Nearticulat Și Unul Articulat Cu Articol Nehotărât: Când Se Lăsa Noaptea Cea Întunecată Se Întindea Pe Pătuțul Confor