RO Study
👤
Bogdan558
Bogdan558
10-05-2017
Matematică
a fost răspuns
cat face x^3 impartit la x^2?...
Răspuns :
Mariuca34
Mariuca34
10-05-2017
x^3:x^2=x^3-2=x^1=x
......
Answer Link
VIPMath
VIPMath
10-05-2017
x^1
pt ca X^3-x^2=x^(3-2)=X^1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.. Capitalele Si Tariile Pin Care Trece Dunarea ... 2... Lungimea Totala A Dunerii...... 3... Care Sunt Cele 10 Judete De La Vest La Est Care Strabat Paralela
5 Biblia (Vechiul Testament) E O Scriere__ Creatie A Poporului___6 Primul Altfabet A Fost Inventat De Catre ___ Un Popor Al Orientului Antic7 Lupta De La Marato
Scrie Trei Numere Formade Doar A] Din Cifra 3,divizibile C
Bunica Are 9 Nuci .Ea Imparte 3 Nuci Fiecarui Nepot.Cati Nepoti Are Bunica ?
Am Trecut Clasa A 6-a : Un Dreptunghi Are Aria 96 Dm Pătrați Și Lățimea Reprezintă 2 Supra 3 Din Lungime. Aflați Perimetrul Dreptunghiului.
Un Corp A Fost Ridicat Uniform Si S-a Efectuat Un Lucru Mecanic De 6 J(Juli).Cu Cat A Variat Energia Lui Potentiala?
Un Vapor Se Misca Pe Mare Cu O Viteza De 54km/h.Distanta Dintre Crestele Valurilor Este Egala Cu 10m,iar Perioada Oscilatiilor E De 2s .Cu Ce Frecventa Se Vor L
Un Dreptunghi Are Latimea Egala Cu 1/3 Din Lungime si Perimetrul De 80 Cm Aflati Latimea Si Lungimea Dreptunghiului
Am Si Eu Nevoie De O Propozitie Cu Cuvantul Revolutie
Pe Trei Rafturi Intr-o biblioteca sunt Asezate 326 Carti . Pe Raftul Al Doilea Sunt 26 De Carti Mai Putine Decat Pe Primul Raft Si De 3 Ori Mai Putine Decat Pe