RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Sesn opus lui : Putere si potolita
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-05-2017
putere-salbiciune
potolinta - agitare , intaratare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rolul Semnului Intrebarii Exclamarii Punctului Virgulei
Menționează Două Trăsături Ale Genului Epic, Prezentate În Textul Uliul Și Găinile De Grigore Alexandrescu Va Rogggg Imi Trebuie Urgent
In Anul 2013, Profitul Anual Al Unei Firme A Fost De 100000 De Lei, Ceea Ce Reprezintă 4% Din Valoarea Veniturilor Anuale Ale Firmei. Determinați Valoarea Venit
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Subiectul 1 Si 2?
Sinonimul Cuvantului "ascuns"
Analizati Toate Cuvintele , Va Rog Frumos , Cu Tot Ce Trebuie Scris: Vietuisem Doi Ani Aici, Si Niciodata Nu Fusesem Curios Sa Patrund Intr-o Familie Bengaleza
Rolul Posibil Al Ficțiunii In Dezvoltarea Unei Personalități. Am Nevoie De Un Răspuns Cat Mai Repede!!!!!!!
Media Geometrica A Nr A=([tex]( \sqrt{5}-2)( \sqrt{6} + \sqrt{5})( \sqrt{3} - \sqrt{2} )[/tex] Si B=[tex]( \sqrt{5}+2)( \sqrt{6} - \sqrt{5})( \sqrt{3}+\sqrt{2}
Ce-i De A 8-a. Cum Pot Sa Spun Semnificatia Unor Versuri?? Am Examen Si Nu Stiu Cum Sa Fac Semnificatia... Cine Ma Poate Ajuta? Daca E Corect Dau Coroana Jur!
Sa Se Calculeza: A) 5 La 4x5 La 5:5 La 3:5 La 2x5 La 6:5 La 10; B) 7 La 8:7 La 6-6 La 3x6 La 5:6 La 6+5 La 2+4 La 2-6 La 1x3 La 2