RO Study
👤
Luci61
Luci61
10-05-2017
Matematică
a fost răspuns
x la 2 plus 6 x minus 7 egal cu 0
Răspuns :
CurrerBell
CurrerBell
10-05-2017
x^2 + 6x - 7 = 0
delta = b^2 - 4ac = 36 - 4x1 x(-7) = 36 + 28 = 64
x1 = (-6 + 8) / 2 = 2/2 = 1
x2 = (-6-8) /2 = -14/2 = -7
x = { - 7; 1 }
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Ce Este Harta? Care Este Importanta Hărții În Istorie? Dau Coroana
3 Scrie Răsturnatul Fiecărui Număr. Colorează Casetele Cu Numerele Scrise De Tine, Respectând Codul. Model: PAR IMPAR 46 61 83 42 98 54 78 32 65
În Aceleași Grupe, Selectați Din Pasajul Care Vi S-a Repartizat Cuvintele Referitoare La Spațiul În Care Se Petrece Întâmplarea. Corelați Indicii Spațiali Ident
Enumera Genurile Muzicale Aparute Ca Rezultat Al Raportului Muzicii Cu Literatura
Completați Spațiile Libere:5p *Pliantul Este Care Își Propune Prezentarea A Sortimentului Și A Disponibile Cât Și A Comerciale Oferite În Scopul Creșterii Magaz
Redactează O Povestire In Care Sa Povestești Pe Scurt Povestea ,,La Cireșe" De Ion Creanga.Va Rog Frumos, Repede!DAU COROANA!
Scrie Ce Înțelegi Din Următorul Paragraf Toate Ca Toate Dar Când Am Auzit Eu De La Tata Pe Loc Mi Se Muiat Gura Apoi Încet Încet Mă Furișat Printre Oameni Și De
Continuati Cu 10 Randuri Poveste ,,Manolisto Ochelariustu" Va Rog E Urgent!! Continuati Cu 10 Randuri Poveste ,,Manolisto Ochelariustu" Va Rog E Urgent!!
Salut Ma Puteti Ajunta Va Rog Frumos ?Alcatuiti Un Dialog De 10-12 Replici Intre : Un Copil,o Buburuza Si O Furnica.Dau 33 Puncte , Inima , Follow & Coroana
Va Rog Frumos Pe Toate Pls