RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-12-2014
Matematică
a fost răspuns
10 la a 4 + cu 8 la a 30
Răspuns :
Yo19
Yo19
09-12-2014
(10+8)⁴⁺³°=18³⁴
Asa e.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Imi Traduceti Textul Asta In Romana: Hi!How's It Going? How Do You Like Your Rooms? They're A Bit Basic But They're OK. You Can Put Some Posters On The W
Formați Verbe Cu Prefixul În- De La Cuvintele : Nămol , Negru , Nor , Noroi , Nou . Explicați Ortografia !!! Ajutor
Perimetrul Unui Paralelogram Este De 30 M .Una Dintre Laturi Are Lungimea De 6m ! Determinati Lungimeq Celorlalte Laturi !
Buna !!Vreau Si Eu Mesajul Textului Pentru Poezia Izvorul Noptii De Lucian Blaga .. Urgent Va Rog Mult
Descompune Numerelein Zeci Si Unitati24 27 19 22 20 31 23 28 21 11 25 26 29 30
Despartiti In Silabe Cuvintele Ceas Cioban Geam Fragi Cheag Chior Gheara Unghi Celula Cinema General Girafa Chec Chip Ghetar Ghidon
Un Fermier Creste Porumbei Si Purcei In Total 51 De Capete Si 132de Picioare Aflati Citi Porumbei Si Citi Porci Are Fermierul.( Rezolvati Problema Prin Ecuati)
Cine Este Pe Telefon Sau Tableta Poate Vedea Mai Clar Ce E In Poza. Gasiti Cuvinte Care Sa Aiba Un Sens Apropiat De Cel Al Cuvintelor ,,a Murit". Subliniati Sen
COROANA ! IMI TREBUIE URGENT !!! Selectati Cele Mai Atractive 5 Titluri De Emisiuni Radio Si TV . Argumentati
Am 2 Exerciti: 1) Explicati Ce Sens Au