RO Study
👤
Ochean
Ochean
09-05-2017
Limba română
a fost răspuns
conjuga verbul a fi la timpul trecut
Răspuns :
Ioanatangreanu
Ioanatangreanu
09-05-2017
Eu eram
Tu erai
El/ea eara
Noi eram
Voi erați
Ei/ele erau
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Suma Numerelor A,b ,c ,d Stiind Ca A=28 ; B Este De 2 Ori Mai Mare Decat A ,c Este De 3 Ori Mai Mare Decat B . D Este Dublul Sumei Dintre A Si B
Analiza Matematica Am Adăugat O Fotografie Cu Exercițiile, Ajutor si Mulțumesc Anticipat
Quelles Sont Les Fetes De Famille De Ton Pays? Comment Sont-elles Celebrees Dans Ta Famille? Va Rog Răspundeți E Urgent! Dau Coroana Celui Care A Scris Corect S
Metoda Falsei Ipoteze Intro Clasa Sunt 29 De Elevi Calculati Cati Baieti Si Cate Fete Sunt In Clasa Stiind Ca Numarul Fetelor Intrece Cu 3 Numarul Baietilor
1.Transcrie Din Text Cate Un Cuvânt Format Prin Derivare,prin Compunere Si Prin Conversiune. 2.Scrie Cate Un Sinonim Pentru Cuvintele:scânteilor,lin,anina. 3.Tr
Care Sunt Toate Modurile De Expunere?
AJUTOR VA ROG Prezintă, În Maximum Cinci Rânduri, Semnificaţia Versului:Iar În Lunca Pudruită Cu Mărunt Mărgăritar.
Scrie Un Text De 350 De Cuvinte Despre Anotimpul Tau Preferat(Iarna)in Care Sa Existe:intr-un;intr-o Si Dintr-o. DAU 60 Pct!!!
2x^2-15x+18 Am Nevoie De O Metoda Repede Dau 20 Puncte
1afla Divizori Comuni Pentru Numerele a 12 Si 16 B 15 Si 20 C 1 Si 14 D 18 Si 27 E 19 Si 9 F 20 Si 30 G 21 Si 42 H 12,18,24: i 10,15,20 J 20,30 Si 40