RO Study
👤
Genit19
Genit19
09-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Doua propoziti cu VA .... V-A
Răspuns :
Andrei15672
Andrei15672
09-05-2017
Eu cred ca el
v-a
spus
adevarul.
Geta
va scrie
o carte pentru copii.
Answer Link
Mișelaa
Mișelaa
09-05-2017
va doresc multa sănata
el v-a citi o poveste
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Functie Sintatica Si Ce Valoare Morfologica Au Cuvintele?Verdele Frunzisurilor Se Aprinde Ca Para Focului. ?????????????????????????
Indicati Sensul De Deplasare A Echilibrului Chimic Descris De Ecuatia Reactiei2HBr(g) + 36,2 Kj = (reversibila) H2(g) + Br2(g) in Urmatoarele Situatii De Echili
1. Suma A Doua Numere Naturale Este Egal Cu Produsul Lor.Care Sunt Numerele2. Scrieti 5 Multipli Ai Lui 5 Mai Mari Decat 50.3. Suma A Doua Numere Naturale Este
1)Imagineaza-ti Ca O Zana,careia I S-a Facut Mila De Catel,ti-a dat Puterea De A Schimba Povestea.Ia Stiloul Magic In Mana Si Scrie O naratiune,de 10-12 Randu
Rezultatul calculului (7-√ 3)^ Este :A) 4 ; B) 46 ; C) 52 - 14√ 3 ; D) 52 - 2√ 3 . EXPLICATI CUM ATI GASIT RASPUNSUL "^" = LA PATRAT
Te-ai Gandit Vreodata Sa Calatoresti Cu Balonul Zburator ? Oare Ce Priveliste Ai Avea De Acolo ? Ce Sentimente Ai Incerca ? Fa O Descriere , De 8-10 Randuri, A
Intr-o Sol. De AgNO3 Cu Volumul De 300 Cm3, Se Introduce O Lama De Zinc.dupa Ce Intreaga Cantitate De Ag S-a Depus Pe Lama De Zn,aceasta Se Scoate Din Solutie,s
Suma A Doua Numere Este Egala Cu 39,iar Diferenta Lor Este Egala Cu 15. Aflati Cele Doua Numere
Scrie Un Bilet Unei Persoane, Prin Care Vrei Sa-ti Ceri Iertare, Pentru O Greseala Facuta De Ea .
Cerinta:"Alcatuieste Un Text Cu Titlul "Clasa Mea" In Care Sa Folosești Substantive Proprii, Cat Si Substantive Comune." Clasa A 3-a Va Rog Sa Ma Ajutati!