RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-05-2017
Limba română
a fost răspuns
descrie un obiect casnic
Răspuns :
Nichidutatel112
Nichidutatel112
09-05-2017
vaza asta este facuta din lut si porcelan si este colorata in colori vii si este aproape indestructibila
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Foloase Se Iau De La : Bovine , Cabaline Si Pasari ?
Grupati Sinonimele: Harapnic, Ciubota , Curechi, Harbuz, Tomata, Cucuruz, Rosie, Zapada, Pepene, Patlagica, Varza, Lubenita, Omat, Cizmar, Papusoi, Pantof, Nea
Calculati:a)(2a Patrat+3b) Totul La Puterea 2,b)(4x-y Patrat) Totul La Puterea 2,c)(x Patrat-7 Y)totul La Puterea 2,d)(4x Patrat+x) Totul La Puterea 2,e)(7-3x P
Sunt 6 Surori. Fiecare Sora Are Un Frate . Cati Frati Sunt In Total ? ( Cine-mi Raspunde Primeste 50 De Puncte ) Raspundeti Rapid !
Alcatuiti Propozitii In Care Sa Cuprindeti Urmatoarele Cuvinte Si Grupuri De Cuvinte: mie - Mi-e;tie - Ti- E;ia - I-a;la - L-a' Va - V-a ; Neam - Ne-am; Spunand
A+B+C=458 A:B=3 C>B CU 3
Calculati:a)(2a Patrat+3b) Totul La Puterea 2,b)(4x-y Patrat) Totul La Puterea 2,c)(x Patrat-7 Y)totul La Puterea 2,d)(4x Patrat+x) Totul La Puterea 2,e)(7-3x P
Traduceți În Engleză, Fără Google Translate ! 1. O Mașină De Spălat Este Pentru Spălatul Vaselor. 2. De Cât Timp Îl Cunoști Pe John? Îl Știu De 2 Ani. 3.Poți S
A+B+C=358 A:B=3 C>B CU 3
Ana Are 24 De Margele Roşii Şi 27 De Mărgele Albe.ea A Făcut Coliere In Care A Pus Câte 8 Mărgele Roşii Si 9 Margele Albe.cate Coliere A Facut Ana?