RO Study
👤
Gabiangelaserea
Gabiangelaserea
18-03-2014
Biologie
a fost răspuns
cum i se mai zice gusterului
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-03-2014
I se mai zice si soparla de smarald pentru ca are culoarea verde .
Answer Link
Mariusdarius07
Mariusdarius07
18-03-2014
i se zice si SOPARLA DE SMARALD datorita culorii verzi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Mașină Parcurge In 5 Ore 4 Parti Din Cele 9 Ale Distantei Dintre Doua Localități Rulând Cu 60 Km Pe Ora. Care Este Distanta Dintre Localități?
Sa Se Afle Coeficientii Stoechiometrici Cu Ajutorul Reactiilor Redox: KI + H2SO4 -> KHSO4 + I2 + H2S + H2O
Explicati Ce Fel De Text Este Mihai Vitezu.
Enunturi Cu :1-atribut Verbal Exprimat Prin Verb La Dupin 2-nume Predicativ Exprimat Printr Un Substantiv In Dativ
Puteti Sa-mi Spuneti Un Derivat De La Cuvantul Padure, Care Sa Fie Adjectiv Pentru Substantivul Codru ?
M-am Gandit La Un Nr . Am Scazut Triplul Acestui Nr Din Catul Nr 28 Si 4 , Am Inmultit Diferenta Cu 6, Am Scazut Produsul Obtinut Din 39 Am Adaugat 11 Si Am
Care Sunt Divizorii Numărului 3 ?
3 Saci Făină......... 5 Saci Orez.........280 Kg 3 Saci Făină......... 2 Saci Orez......... 184 Kg Cât Cântărește Un Sac Cu Făină Și Cât Un Sac Cu Orez?
Construieste Imaginile Simetrice Ale Figurilor In Urmatoarele Cazuri a) Triunghi ABC, Fata De Virful A b) Triunghi ABC Fata De O Perpendiculara In C Pe Latura B
Explica In Miximum 5 Randuri , Explicatia Fragmentului " Asa-i! - Gandise Busuioc In El - Tot Mai Bine Plugar De Fructe Decat Boier De Rand . Multumesc !