RO Study
👤
Gicutu
Gicutu
09-12-2014
Matematică
a fost răspuns
compune o problema cu 5+(5*4)+(5-4)
Răspuns :
Adybibi67
Adybibi67
09-12-2014
Ana are 5 ani fratele ei este mai mare de 4 ori decat varsta ei dar sora ei este mai mica cu 4 ani decat ea.Aflati suma varstei celor 3 frati
5+(5*4)+(5-4)=5+20+(5-4)=25+1=26 ani
Uite ! Multumesc+cel mai bun plzzz :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ma Ajutati Sa Formez Prin Derivare Un Substantiv De La Adjectivul Alb
Cum Se Desparte În Silabe Cuvântul Caprioara
O Familie A Cules Din Livada 100 Kilograme De Mere , Pe Care Le-a Pus In Ladite De Cate 10 Kilograme Fiecare.Pentru Vanzare ,merele Din Fiecare Ladita Au Fost A
Ok, Maine Am Teza Si Am O Groaza De Invatat Si Nu Imi Intra Nimic In Cap, Ce Pot Sa Fac? :(
Hey! Am Si Eu Cateva Exercitii De Care Nu Sunt Sigura Ca Le-am Rezolvat Bine,ma Ajutati Va Rog?!? Rezolvarea Calculului: X-3x+x+2x=?Rezolvarea Calculului:(1-x)l
95:5+54:3 Vreu Raspunsul?
Triunghiul ABC Are M (A)= 60 GRADE ,m (B)=40 GRADE Si M (C)=80 GRADE .Aflati Marimile Unghiurilor Exterioare Triunghiului
Cum Pot Sa Raspund La Intrebarea Asta : oo Ce Bine Ca Cineva Ai De Aceiasi Parere Cu Mine
Primul Termen Al Unei Sume Este Cu 65 Mai Mare Decat Triplul Celui de-al Doileas. Care Sunt Nr Daca Diferenta Lor Este 305?
O Saptamana Are 7 Zile Cate Zile Sunt In 6 Saptamani ? Dar In 3 Saptamani 5 Saptamani 4 Saptamani ?calculeaza Prin Adunarea Repetata