RO Study
👤
Dianadiaana1
Dianadiaana1
09-05-2017
Engleza
a fost răspuns
Dau coronița!!!!va rooog help me!! Cls 2
Răspuns :
Marius250
Marius250
09-05-2017
vreau sa l vizitez pe prietenul meu betty dupa amiaza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Urgent La Ex: 1,2,3 A Zis Doamna Dacă Nu Îmi Fac Tema Nu Mă Trece Clasa!!!
În Figura 2 Sunt Reprezentate Punctele A, B, C Şi D. Dintre Următoarele Afirmații Cea Adevărată Este: D A+B+D. A B+C+D; B A B C; C AB=C; ③Afirmaţia Că În Figura
..............................
Trebuie Sa Scriu Niste Lucruri Despre Orasul Nisa Din Franța In Romana Apoi Sa Traduc Ce Am Scris In Franceza Ar Trebui Sa Fie 5-6 Randuri Scrise- CAT SE POATE
1 Identifică Pronumele Şi Adjectivele Pronominale Demonstrative Din Enunțurile Date, Precizându-le Felul. A Asta Este Colecția Mea De Insecte. B Le-am Atras Ate
Un Autocar A Parcurs Un Traseu Turistic În 5 Zile, Astfel: Luni 203,5 Km, Marţi 71,8 Km, Miercuri 65,4 Km, Joi 94,2 Km Şi Vineri 147,8 Km. Reprezentaţi Datele P
⑦Găseşte Adverbele Din Careul De Mai Jos Şi Scrie-le Pe Petalele Florilor Corespunzătoare Felului Lor.
1. Scrieţi Ca Putere, Precizând În Fiecare Caz Baza puterii Şi Exponentul Puterii:
Rezolvaree Toata Va Roggg
Un Fluture Zboara Din Floarea 1 In Floarea 3, Apoi Din Aceasta In Florea 5. Dupa Cate Zboruri Ajunge In Floarea De Pe Care A Plecat?