RO Study
👤
Mesesepti
Mesesepti
09-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Plan de idei din racul cel tanar
Răspuns :
Rebe1234
Rebe1234
09-05-2017
1) Racul isi doreste sa-si schimbe directia de mers. 2) Familia nu accepta schimbarea directiei de mers a racului. 3) Plecat in lume, racul trece prin mai multe experiente.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Înseamna Cuvntul La Mate Diferenţă
Unde Se Afla Teritoriu Numit Tara Luanei?
Fie A={1,2,3,.......,50}. Determinati Nr Submultimilor B Ale Lui A, Stiind Ca {1,2,3,......,46} Inclus In B
Dau 50 Puncte,e Ușor!Rezolvați Punct 2
Buna! Vreau Sa Imi Explicati Cum Se Calculeaza Aria Unui Romb ( Formule, Pasi, Etc. ) Multumesc Mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avem Matricia A ( 4 3 ) 3 2 Dem Ca Matricia Este Inversabila Si Det Inversa Sa .......pls Explicati Pas Cu Pas Pt Ca Am Lipsit
Ex 1 Va Rog Mult!!!!
Afla Toate Produsele Posibile,daca Primul Factor Este 6,iar Al Doilea Factor Este Numarul Natural Cuprins Intre5 Si 9. Care E Nr Natural?sau Ce Tre Sa Fac Aici?
6. Menţionează, În Frunze, Formele Verbelor Date, La Condiţional-optativ, Timpul Perfect, Persoana a II-a, Numărul Plural. . A Scrie, A Vedea, A Vorbi, A Cumpă
Se Considera Patrulaterul ABCD Si Punctele M Apartine BC Si N Apartine CD Astfel Incat BN=1/2BC Si DM=2NC. Sa Se Exprime Vectorii AM Si AN In Functie De Vectori