👤
Elena26168
a fost răspuns

vă rog să mă ajutați cu un text cu titlul,,O întâmplare neobișnuită"
vă rog să nu fie de pe internet și să fie făcut de voi
am nevoie urgent
dau coroana

Răspuns :

intr- o zi am mers la padure . acoloera ceva ciudat . un copac care semana cu un m care se uita la noi de fapt toti erau asa nu cutezam sa spun nimica. eram ingrozita de frica . dupa ce a apus soarele am  observat ca erau doar niste copaci cu ramurile vechi am inteles ca doar asa am vazut eu . pentru mine era ceva de neobisnuit                           coroana 

O intamplare neobisnuita
Dupa o zi chinuitoare de scoala, Marin a venit acasa cu o carte in mana. Trebuia sa o citeasca pentru efectua subiectele date pentru tema.
El a deschis cartea si deodata cu nasul in computer. Cu ce maestrie conducea masina, evitand obstacolele asa xum evita si el cartile si lecturile suplmentare. Deoadata auzi o soapte care veni din raful cu carti necitite:
-Vai, de ne-ai citi pe noi asa cum tu te joci neincetat...spuse cartea "Minunea".
-Ce lenes, esti ma ceva ca motanul! exclama "Singur pe lume".
-Citestene! strigau furioase cartile.
Speriat, Marin lua cartea in mana si nu-si mai lua ochii din ea. Entuziasmat, lectura fiecare pagina amanuntit.
De dupa usa radea mama, de ceea ce s-a intamplat, stiind ca ea era in spatele tuturor acesteia.