RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-05-2017
Matematică
a fost răspuns
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPP
EX:7
VĂ ROG!!!!!
Răspuns :
Raluk81
Raluk81
08-05-2017
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Tedpat7
Tedpat7
08-05-2017
s-a=36
s÷a=5
s=5×a
inlocuim:
5a+a=36
6a=36
a=36÷6
a=6
s=6×5=30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Fraza Din Doua Propozitii In Care Atributiva Sa Aiba Can Element Regent Substantivul,,animal"
Construiește Enunturi În Care Să Existe: - Substantivul Maunte, Precedat De Articol Nehotărât - Substantivul Piatra Numărul Plural, Articulat Cu Articol Hotărât
Selecteaza Verbele La Perfectul Sinplu Din Textul Urmator Si Completeaza Tabelul(Nu Stiu Daca E Corect Ce Am Subliniat)
2kg De Apa Cu Temperatura T1= 90 Grade C Trebuie Răcita Pana La Temperatura T3= 15 Grade C. Cața Gheata Cu Temperatura T2= - 20 Grade C Este Necesara Pentru A F
Referat ,, Barbu Ștefănescu- Delavrancea. ⁴Hagi- Tudose⁴
Care Sunt Condițiile De Mediu Care Influențează Viețuitoarele Din Ecosistemul Pădurii De Conifere?DAU COROANA!!!
La O Florarie Sunt 25 De Lalele Rosii Si 20 Lalele Galbene Repartizate Cate 5 In Buchete. Cate Buchete Sunt ??
Într-o Clasa Sunt In Total 35 De Băieți Și Fete.care Este Numărul Fetelor Știind Că Este Cu 5 Mai Mare Decât Al Baietilor
O Coardă Elastică Se Alungește Cu Deltal₁ = 1,00 M, Atunci Când De Ea Este Prins Un Acrobat De Masă M₁ = 60 Kg, Aflat În Repaus. Care Va Fi Alungirea Corzii Ela
Ce Semne De Punctuatie Sunt În Ciocârlia Ia Ascultați Și Uitați-vă În Soare