RO Study
👤
Paulikbrasov01
Paulikbrasov01
08-05-2017
Chimie
a fost răspuns
KMnO4+MnSO4+H2O=H2MnO3+K2SO4+H2SO4
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
08-05-2017
2KMnO4+5MnSO4+4H2O⇒7MnO4+K2SO4+4H2S
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieste In Enunt In Care Cuvantul "mele" Sa Aiba Alta Valoare Morfologica Decat Cea Din Text(in Text: "cu Sugestiile Mele")
Gaseste suma dintre Numarur 34 , Rasturnatul Sau Si Produsul Dintre Cifrele Sale
Analizati Cuv Din Prop Urm. Mama Se Joaca Cu Copilul.S-au Postat Rezultatele Evaluarii Nationale/?daca Da Unde
Imi Construiti Si Mie Doua Enunturi In Care Cuv. inima Sa Intre Inalc. Unor Loc. Verbale.
Identifica Greselile Din Enunturile De Mai Jos!a.Nava Spatiala A Aselenizat Pe Luna .b.I-a Revenit Un Procent De 15 % Din Tranzictia Efectuata.c.Medicamentul No
Scrie Toate Numerele Naturale Care Puse În Locul Lui a Fac Adevărate Relaţiile 397 ≤ a <408 749 < a ≤ 755
1.Cate Nr. Pare De Forma a7b Exista?2.Cate Nr Nat De 3 Cifre Exista,stiind Ca Prima Si Ultima Cifra Sunt Identice?
Cum Se Traduce Corect Fraza "Look At What Our Game Artists Are Working On..."?
Mă Gândesc La Un Număr . Scad Din El 238 Şi Apoi Il Adun Cu 378 Şi Obţin 750 . La Ce Număr M-am Gândit ? REZOLVAŢI PROBLEMA GRAFIC
Vreau Si Eu Raspuns La Acesta Intrebare Pe Care Am Mai Pus-o Dar N-am Gasit Un Raspuns Corect.Vreau Raspuns Cat Mai Detaliat....1)Descompus In Produs De Factori