RO Study
👤
Karina1990
Karina1990
08-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Urgent!
Cat face (1/2) totul la 3?
Răspuns :
KungfuPanda1
KungfuPanda1
08-05-2017
(1/2)³ = 1/2 * 1/2 * 1/2 =1/8
Answer Link
Roxy728
Roxy728
08-05-2017
1 pe 2 inmultit cu 1 pe 2 inmultit cu 1 pe doi adica este egal cu 1 pe 8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza O Compunere, De 80-150 De Cuvinte, In Care Sa Imaginezi Un Dialog Al Tineri Pereche.VAROG REPEDE!!!!
In Gradina Sa, Mos Craciun Are63 Reni Dar El Pleaca Sa Imparte Daruri Cu Nr De 7ori Mai Mic Cati Reni Are Mos Craciun La Sanie
Asemanari Si Deosebiri Dintre Moanrhia Absoluta Engleza Si Monarhia Absoluta Spaniola,VA ROGGG FRUMOS!!!!
Completati Tabelul , Dupa Ce L-ati Copiat Pe Caiet : Animalul/Mediul De Viata/adaptarile Animalelor La Mediu /concluzii ( Animalele Sunt Soparla , Sarpele De
Un Obiect Costa 150 Lei. Calculati Pretul Obiectului Dupa O Scumpire De 30%.
Cum Traduc In Engleza: Nu Am Apucat Sa Il Salut. sau Eu Citesc Ce Apuc: Reviste, Benzi Desenate, Nuvele Etc, ?
VA RRRROOOOGGGG!!!! AM NEVOIE DE AJUTOR!!! Vreau Doar Demonstratia Exercitiului 14!!! Desenul L-am Facut. Dau Coronita, Promit!!!
Arieș Are 60 Peștișori Roșii Și Verzi .ea Face Grupe De Cate 6 Pești Roșii Și De Cate 2 Pești Verzi.daca Sunt În Total 16 Grupe Cate Grupe De Peștișori Roșii Și
În Parcul De Distractii Sunt 24 De Copii . Daca Fete Sunt Cu 6 Mai Multe Decat Baieti , Afla Cate Fete Si Baieti Sunt
Faceti 8 Propozitii In Engleza Cu Viitorul De Intentie dau Coronita