RO Study
👤
Moarre
Moarre
08-05-2017
Religie
a fost răspuns
ce semnifica mielul de paste
Răspuns :
STEAdeAUR
STEAdeAUR
08-05-2017
Dumnezeu este ca un miel care moare pentru noi.Dumnezeu a murit de Paste asa ca cineva care este comparat cu Dumnezeu este mielul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Faceti Mi O Dedicatie Sau O Poezie Cu Civintele: MEDICAMENT ,MEDUZA, MELANCOLICdau Coroana
Care Ar Putea Fie Sursele De Unde Rezultată Deșeuri De Ambalaje
In Ce An A Murit Presedintele Romaniei Nicolae Ciausescu?A)2000B)1019C)1989D)1990
Reacția Fenilacetilenei Cu Reactivul Tollens Este O Reacție De: A) Adiție; B) Substituțiec) Condensare D) Cu Identificare
14. Aflați Toate Numerele De Forma 23ab Care Se Împart Cu Rest 0 La 42. Indicatie: Numerele De Forma 23ab. Sunt Cuprinse Între 2300 Şi 2399.
Ajutor! Am Dificultăți La Găsirea Imaginilor Artistice. Ma Puteți Ajuta? (Cum Sa Le Găsesc Mai Repede Sau De Genu)
Ma Ajutati,vă Rog! Mulțumesc!
2 Complete The Sentences Using A Relative Pronoun From The Box Use Each Pronoun Once Only (5 Points) That Which Who Where Whose 1 Duncan Reed, 2 Did You Speak T
Citește Fragmentul De Mai Jos. Rezolvă Apoi Cerințele. Azi Sunt Îndrăgostit. E-un Curcubeu Deasupra Lumii Sufletului Meu. Izvoarele S-au Luminat Și Sună Oglinzi
Analizeaza Cinci Substantive , La Alegere , Din Textul Dat . Cocoşul , Câinele Si Vulpea.