RO Study
👤
Sharan
Sharan
08-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se transforma in dm cm ,teoria doresc va rog
Răspuns :
WolfHD12345
WolfHD12345
08-05-2017
1dm=10cm rezulta ca distanta dintre dm si cm este de x/: 10
daca transformi cm in dm :10 si daca transformi dm in cm x10
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstrati Ca Numarul A=2^2013+3^2013 Este Divizibil Cu 5 .
Dati-mi Cateva Exemple De Carti SF De Citit ,mai Noi.
Alexandra Si Sora Sa Au Impreuna 35 De Jucarii .Stiind Ca Mihaela Are De 4 Ori Mai Putine Jucarii Decat ALEXANDRa ,afla Cate Jucarii Are Fiecare Dintre Cei Doi
A) Mama Este Cu 30 De Ani Mai Mare Decat Fata Sa, Iar peste 5 Ani Va Avea de Patru Ori Varsta ficei. Cati Ani Are Fiecare?b)Cati Litri De Apa Intra Intr-
Vino La Mine Puisorule Este o Intrebare Unindemn Un Salut formeaza Cuvintele Noi Inlocuind Prima Sil
1.Este Corecta Varianta:a)nu Fii ,fusesei,a Pustii , Sa Iasa , Mi-ar Placeab)nu Fi,fusesi,a Pustii,sa Iasa,mi-ar Placec)nu Fi,fusesei,a Pustii,sa Iese,mi-ar Pla
Hei.Imi Spuneti Va Rog Ce Semnificatie Are Poezia Painjinis De George Toparceanu?
Dacă Împărțim Numerele 2587 Şi 5172 La Abc Cu Bara Deasupra Obținem Acelaş Rest.Cât Este Abc?
Un Elev Scrie Pe O Foaie O Fracție Cu Numitorul 6 Și Numărătorul Un Număr Prim Mai Mic Sau Egal Cu 11. Care Este Probabilitatea Că Fracției Scrise Să Îi Corespu
Un Calator Parcurge In Prima Zi Jumatate Din Drumul Pe Care-l Avea De Parcues .a Doua Zi Parcurge 12% Din Rest, Iar In Ultima Zi Parcurge Restul De 4,4km.determ