RO Study
👤
Ionela174
Ionela174
08-05-2017
Limba română
a fost răspuns
cuvînt cu inteles asemanator ,, baltă,,
Răspuns :
Clorophile
Clorophile
08-05-2017
baltă=băltoacă, mocirlă, mlaștină
Answer Link
MadalinaMaria9
MadalinaMaria9
08-05-2017
balta=mocirla,gaura cu apa,lac
Sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema 23 Si 24...va Rog..
3x1+3x3+3x5+3x7+3x9+...+3x21Va Rog Muult , Ajjutor
La 3 Nu Ar Trebui Sa Orienteze In Meta Pt Ca Substituentul Contine Gr Carbonil? De Ce Orienteaza In Orto Si Para? Multumesc!
Intr-un Paralelogram ABCD Cu AB=12cm Si BC=8cm, Se Consideră Punctul M Apartine (AC) Astfel Încât AM/MC=1/3. Fie MN || AB , N Apartine BC Si MP || BC, P Apartin
Determinati Cel Mai Mic Nr Natural Care Impartit Pe Rand La 24,48si 40da Restul 17 Si Caturi Nenule
Afla Suma A Trei Nr , Știind Că Primul Nr Este Cât 4cincimi Din 675,al Doilea Cât 3sesimi Din Primul Iar Al Treilea Cât 6noimi Din Al Doilea!!!!!
Calculati (4/radical 12 - 6/radical 27+8/radical 32):radical 2. Am Mai Găsit Răspunsuri Dar Ba Au Greșit De Prima Data,ba Puneau Întortocheate,ba Puneau Răspuns
In Ograda Lui Gică Sunt: Rate,iepuri Si-o Pisica.Capete-s Douăzeci,iar Picioare Cincizeci.Ati Putea Răspunde OareCate Capete-s De Fiecare?VA ROOOOOOG AJUTOR PLS
Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate Din Secventa:Un Singur Tain Al Unui Cal Adult I-ar Putea Si Suficient Unui Ponei O Zi I
Enunturi Cu Cuvintele Poteca Balanta Exact Coroana Gratis