RO Study
👤
Deni297
Deni297
08-05-2017
Matematică
a fost răspuns
850mm-250mm=......cm Urgent va rog !
Răspuns :
CurrerBell
CurrerBell
08-05-2017
= 600 m = 60 cm
................................
Answer Link
Ilovedelphins
Ilovedelphins
08-05-2017
600mm este raspunsul tau final
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Am De Adunat Si De Scazut Fractii Cu Numitori Diferiti, Am Voie Sa Le Amplific Si Sa Le Simplific?
Sensul Conotativ Al Cuvantului Indicat
Propozitie Cu Indicat Sens Conotativ
Aratati Ca Numarul B= 5xy + X3y + Xy7 Este Divizibil Cu 3, Oricare Ar Fi Cifrele X Si Y, Cu X Diferit De 0Aratati Ca Numarul C= Xy + Yz + Zx Este Divizibil Cu 1
Aratati Ca Numarul B= 5xy + X3y + Xy7 Este Divizibil Cu 3, Oricare Ar Fi Cifrele X Si Y, Cu X Diferit De 0Aratati Ca Numarul C= Xy + Yz + Zx Este Divizibil Cu 1
Doua Corpuri M1=5 Kg Si M2 =3 Kg Sunt Aruncate Simultan , Din Acelasi Loc,pe Verticala: Primul In Sus Si Al Doilea In Jos, Ambele Cu Viteza Initala V0=10m/s. Ca
Construieste Doua Enunturi In Care Cuvantul "inima" Sa Intre In Alcatuirea Unor Locutiuni/expresii.\Vreau Un Raspuns Rapid !
Ce Trebuie Sa Mananc Pentru O Secretie De Endorfine Mai Mare? Am Auzit Ca Oamenii Cu Hipersecretie Nu Simt Durerea Aproape Deloc. Stiu Ca Sportul Face Bine Dar
Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul DouaAflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Conse
1)a^2-b^2 =45 si A+b=15 Atunci 5a-5b Este:2)[1+rd(5-rd3)][1-rd(5-rd3)]+[1-rd(7+rd3)][1+rd(7+rd3)]