RO Study
👤
Miha103
Miha103
08-05-2017
Limba română
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati
Răspuns :
Daniela13132
Daniela13132
08-05-2017
a)Eu îndur durerile.
b)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Trapez Isoscel ABCD Are Baza Mica AB=10 ,baza Mare CD=15 Si AD=BC=6.Dreptele AD Si BC Se Intersecteaza In Punctul M . Calculand Perimetrul Triunghiului MDC S
Urgent ! treimea Numarului 3705
Alcatuieste Un Enunt In Care Substantivul Apa Sa Indeplineasca Functia Sintactica De Complement Circumstantial De Loc In Cazul Genitiv : Va Rog Ajutati-ma
Dati Exemple Din Viata Cotidiana De Utilizare A Numerelor Zecimale.
Piramida Hexagonala Regulata VABCDEF,de Varf V,are Aria Laterala Egala Cu 48√3 Cm Patrati Si Apotema Piramidei De 4√3 Cm. a) Aratati Ca Latura Bazei AB=4cm b)C
Am Nevoie De Ajutor! Va Rog, Sa-mi Spuneti Cum Se Desparte In Silabe Cuvantul "explorator". Multumesc!
SUMA A TREI NUMERE ESTE 6026. CARE SUNT NUMERELE , STIIND CA SUMA PRIMELOR ESTE 2022 , IAR SUMA ULTIMELOR DOUA ESTE 5009
Scrie Substantivele Care Provin De La Verbele: - A Tacea - A Citi - A Canta - A Creste - A Intelege - A Memora - A Mira
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Urmatoarea Cerinta: Scrieti Silabele Acentuate Din Urmatoarele Cuvinte -mergem -vedem -puneti -taceti -facem -placeti -pareti -ziceti
Alcatuieste Propoziti In Cazul Nominativ Acuzativ Dativ Genitiv Cu Cuv Cate Este Pronume Interogativ