RO Study
👤
IZAdelinZi
IZAdelinZi
08-05-2017
Matematică
a fost răspuns
calculati 2x+3=13 rezolvare
Răspuns :
Gly
Gly
08-05-2017
2x+3=13
2x=13-3
2x=10
x=10:2
x=5
Answer Link
CosmoteRo
CosmoteRo
08-05-2017
2x+3=13
2x=13-3
2x=10
x=10:2
x=5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati In 3-5 Randuri Citatul Scris De Mihai Eminescu : " Oamenii Nu Se Deosebesc Atat Orin Cea Ce Zic , Cand Prin Cea Ce Fac "
Scrieti In Engleza:-mama-tata-varul-vara-matusa-unchi-bunica-bunic-fiu-fiicaVa Rog Cat Se Poate De Urgent!!!!!!!!!!!
Cum Imi Dau Seama Cand Sa Formez Ioni Pozitivi Sau Negativi?
Aflati Lungimea Catetilor Unui Triunghi Dreptunghic Daca Lungimile Proiectilor Catetilor Pe Ipotenuza Sint Egale Cu:a)16cm Si 36cm;b)0,25cm Si 2cm
VA ROOGGG AJUTATI.MAAA!!1.Ionut SI Alina Au Impreuna 246 De Timre.Ionut Ii Spune Alinei:Daca Imi Dai 53 De Timbre ,atunci Voi Avea De Doua Ori Mai Multe Timbre
Rezultatul Calculului1. 3³+(-2)²-30 Este Egal Cu2. Un Dreptunghi Cu Aria Egala Cu 240cm² Si Lungimea De 80 Cm.Perimetrul Dreptunghiului Este..3. Un Con Circular
Alcatuieste Propozitii Exclamative Care Sa Redea o Popunca,un Îndemn, Un Salut O Rugabinte O Stribare
Cum Traduc Asta: ”In Vacanta De Iarna, Nu Am Facut Nimic Special. Nu Am Avut Timp. Ca Orice Alta Vacanta, A Fost Mult Prea Scurta. Seara De Craciun Mi-am Petr
Alcatuiti Enunturi Cu Sala De Dans
Alcatuieste 3 Propoziti In Care Verbul A Fii,a Iesi,a Se Afla Sunt Verbe Copulative.va Roggggggggggg.