RO Study
👤
Gherghelarina
Gherghelarina
08-05-2017
Franceza
a fost răspuns
cum se spun an romana je prends
Răspuns :
Gly
Gly
08-05-2017
je prends = eu iau
..................................
Answer Link
Аноним
Аноним
08-05-2017
je prends=eu iau
sper ca e bine ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Interpretati Schemele!inima>artere>arteriole>capilareinima>artera Pulmonara>arteriole>capilarecorp>capilare> Venule>veneplamani>ca
Ce Nr. Consecutive Au Produsul 132 ????...explicati..Sa Vad Metoda De Rezolvare...:*
Care Este Rolul Semnelor De Punctuatie Din Secventa: Fluture, Tu, Pe Unde Prin Perdea Putusi Intra-n Chilia Mea?
Aria Unui Cub Este Egala Cu 24 Cm Patrati. Volumul Cubului Este Egal Cu ...cm Cub
Formulati Propozitii Cu Cuvantul Lumina Sa Fie Complement So Sa Raspunda La Intrebarile Ce?cum?unde?
Un Elefant Consuma Intr-ozi 360kg.furaje.....cate Chintae Consuma 5 Elefanti In 10 Zile? Rezolva In 2 Moduri
Se Dizolva 50 G De Sare In 250 Ml De Apaa.) Aflati Concentratia Apeib.) Daca Se Adauga 100ml Apa, Care Este Concentratia Noii Solutii?
√2 X - √27=√8 X+√75 Ajutor :D
La O Proba De Atletism Pe Distanta E 100 M, Timpul A Fost Conometrat De Mai Multi Elevi, Obtinundu-se:timpul 1= 12,145 Secundetimpul 2= 13,001 Secundetimpul 3=1
La Casa Fara Lacat Doar Luna De Mai VineS-o Cerceteze-n TrecatIn Noptile Senine Perdele-nvechiteAtarna Intr-o ParteCa Aripi Ostenite La Geamurile Sparte Doar So