RO Study
👤
Catapalcau
Catapalcau
07-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati la exercitiul 5!
Răspuns :
C04f
C04f
07-05-2017
Invata formulele de aducere la primul cadran si rezolva restul, numai asa vei reusii !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Interesele Mele Si Motivatia Pentru Invatare URGENT !!!!!!!!!!!!
VA ROG!!!!!!!!!!! Mentioneaza , Avand Ca Suport Textul Dat, O Trasatura A Tatalui Rac Si Una A Fiului Rac. Explica, In 30-50 De Cuvinte, Semnificatia Ultimelor
La Un Parc De Distractii S-au Incasat Duminaca 6350 Lei,iar Sambata 1645 Lei Mai Putin Decat Duminica,dar Cu 935 De Lei Mai Mult Decat Vineri.Cati Lei S-au Inca
Va Rog Urgent Mate Clasa A Cincea :propozitiile Urmatoare Sa Fie Adevarate : Daca Multimea A Contine Un Element Care Nu Apartine Multimii B
Elevii Scolii Noastre Au Plantat Puieti De Brad Si De Molid.Brazii Sunt De 4 Ori Mai Putini Decat Nr.total Al Capacilor.Stiind Ca S Au Plantat 10 Puieti De Brad
Indicati Genul, Numarul Si Cazul Cuvantului Scris Cursiv . Ce Constatati Raportandu -va La Cuvantul Determinat ? NICIUN Fulg Nu Coboara Din Norii Tulburi .
Buna Seara Dragii Mei Cine Ma Ajuta Le Ex 6 .7. Și 8
Alcatuiti O Compunere Cu Titlul ,,cainele,prietenul Meu'' In Care Sa Folositi Dialogul.va Rog Am Nevoie
60 Puncte! 3 Probleme: Ce Deosebire Morfologica Exista Intre Cuvintele Subliniate(inainte) :Cu Cainele Inainte;arata In Goana Cu Mana Intinsa Ceva Inaintea Lui.
Alutaţimă La Acest Exerciţiu. Numeşte Cîteva Măsuri Igienice Pentru Prevenirea Bolilor Digestive.