RO Study
👤
Alionabeleac200
Alionabeleac200
09-12-2014
Limba română
a fost răspuns
care este antonimul expeditor
Răspuns :
Lilisor
Lilisor
09-12-2014
expeditor=destinatar
Answer Link
DaniEnache
DaniEnache
09-12-2014
Antonim Expeditor :Destinatar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste 2 Propoziti In Care Verbul A Fi Sa Aiba Funcție Sinctactica De Predicat Verbal , Respectiv Predicat Nominal. Va Rog Frumos Am Nevoie Urgent!!!
Imi Puteti Traduce Acest Text : Après Le Décès De Ses Parents , Le Jeune Oliver Chateauneuf A Été Recueilli Par Son Oncle Henri . Soucieux De Son Éducation , C
Alcatuiti Doua Propozitii Simple In Care Sa Aveti Un Subiect Multiplu Si Un Nume Predicativ Multiplu . Transformatile In Propozitii Dezvoltate
Introduisez Dans Le Texte Les Mots Suivants: Eau, Loisir, Riviere, Peche, Foret. Ils Montent Leur Tente Pres D'une...epaisse Au Pied De La Montagne. Tout Pres I
Analizati Cuvintele : Astept, Primavara, Pamant , As , In , Fiecare, Scade, Zi, Greieri, Urcusul, Isi Cauta,
Cum Se Rezolva: (95-9×5-9×a):8=9×4-8×4 Cat De Urgent Va Rog!! Am Decat Un Indiciu Trebuie Sa Imi Dea 2!
Cum Se Rezolva? x^2+2x<3
Analizați Propoziția Urmatoare: Parinți Lor I-au Inscris La Cursul De Fotografie.
Functia Sintactica A Cuvintelor Urmatoare: ,,Dupa Plecarea Lui Toivinovici, A Sarutat Tabla'' Va Rog Imi Trebuie Raspuns Rapid, Sunt Repetent La Romana Si Treb
Intr-o Cutie Sint Bomboane Rosii,galbene Si Verzi:jumate Sint De Culoare Rosie,o Treime-de Culoare Galbena,iar Celelalte-de Culoare Verde.Care Dintre aceste Cul