RO Study
👤
Blackfree
Blackfree
07-05-2017
Engleza
a fost răspuns
Vă rog frumos este Urgent.Mulțumesc.
Răspuns :
Alexastr05
Alexastr05
07-05-2017
1-D
2-C
3-B
4-A
Asa e corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Triunghi Echilateral Are Aria 9 Radical Din 3 (totul)supra 4 . Aflati Raza Cercului Circumscris Triunghiului , Latura Si Apotema Triunghiului .
Fie Punctele Coliniare A1,A2,A3,.......A10,in Aceasta Ordine,astfel Incat A1A2=2cm,A2A3=4cm,.....A9A10=18cm.Calculati:a)Lungimea Segm[A1A10]b)distanta Dintre Mi
Daca M Este Mijlocul Segmentului [AB],P Este Mijlocul Segmentului [AM] Si PM=7 Cm,atunci Determinati Lungimea Segmentului [AB]
Alcatuieste Un Text Format Din 5 Enunturi In Care Sa Descrii Forma De Relief Indragita De Tine.
Intr-o Clasa Cu 30 De Elevi,50% Participa La Olimpiada De Matematica Si 70% La Cea De Romana.Stiind Ca Fiecare Elev Participa La Cel Putin O Olimpiada Din Cele
Daca [tex] \frac{x}{2} = \frac{y}{9} , Atunci \frac{10 X - 2y }{5x+y} [/tex] =Daca [tex] \frac{3x+4y}{2x+y} = \frac{7}{3} ,atunci \frac{x}{y} =[/tex] =Daca
Un Automobil A Parcurs O Distanta In 3 Zile Astfel:in Prima Zi A Parcurs 7 supra 20 Din Drum,a 2a Zi A Parcurs 1 supra 5 Din Distanta Ramasa,iar A Treia Zi A Pa
A)daca P% Din 120 Este Egal Cu 36,atunci P=?b)daca P% Din 1000 Este Egal Cu 50,atunci P=?c)daca P% Din 400 Este Egal Cu 20,atunci P=?d)daca P% Din 500 Este Egal
Indica Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate.cand Am Parasit Satul ,vantul Batea In Rafale Puternice,aruncandu-ne Nisipul In Fata
Fie Segmentul AB Cu Lungimea De 32 De Cm.Daca Punctul M Este Mijlocul Segmentului [AB] Si Punctul P Este Mijlocul Segmentului [AM],atunci Determinati Lungimea S