RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-05-2017
Matematică
a fost răspuns
treimea nr 2,7 este
Răspuns :
Gly
Gly
07-05-2017
2,7:3=0,9
.................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Puteți Ajuta Va Rog Mult La 1 Și 2?dau Corona ✋
Am Nevoie De Ajutor Cu Exercitiu 23,dau Coroana
Iso 2) Complete The Descriptions With The Correct Jobs. 1 A Repairs Machines. 2 A Takes Interesting Photos. 3 A Flies Planes. 4 A Helps To Keep People Safe. Dr.
1. In Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare, Distincte, A, B, C Și D, În Această Ordine. Punctul D Este Simetricul Punctului A Fată De Punctul C
Unghiurile AOB Şi BOC Sunt Adiacente Suplementare, Cu Măsura Unghiului AOB Egală Cu 50 !! Va Rog Repede
Va Rog Ajutati-ma Am Nevoie Urgent Dau 20 De Puncte,coroana Și Mulțumesc Anticipat
Curtea Şcolii La Care Învață Maria Are Forma Din Figura Alăturată. Se Ştie Că ABCG Și CDEF Sunt Dreptunghiuri. F € CG Și AB=400m, BD=300m.Lungimea Gardului Care
Taie Cu O Linie Ultima Silabă A Cuvântului Dat. Adaugă Alte Silabe Pentru A Forma Cuvinte Noi.puteți Să Mă Ajutați Vă Rog Frumos Dau Coroana
Va Rog Sa Ma Ajutați Urgent Aceasta Tema Cât Și La Întrebari Dau Coroana Înapoi Urgent Va Rog Frumos Pls
În Trapezul Isoscel ABCD, Având AB || CD, AB=13 Cm, CD-9 Cm, AD=BC=7 Cm, Bisectoarele Unghiurilor