RO Study
👤
Anabanana36
Anabanana36
06-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna argat
Dau coroana
Răspuns :
MiraQN
MiraQN
06-05-2017
argat inseamna valet, slugă intelegi tu
Answer Link
Fata1305
Fata1305
06-05-2017
Argat=slujitor, valet;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Diferenta Dintre Nai Si N-ai Sau Diferenta Dintre Ceai Si Ceai
Am Nevoie De Propozitii Cu Cuvintele:unii,unele,altul Alta Care Sa Fie Nume Predicativ In Nominativ
,, Măgea Roșie,, Este O Metafora ?
Un Circuit Simplu Este Format Dintr-un Generator (E=20 V, R=0,5 Ohmi) Si Un Consumator (R=4,5 Ohmi). Calculeaza: A) Intensitatea Curentului Dincircuit. B) Tensi
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine Sa Imi Continui Propozitile Dar Sa Aiba Si Pronumele Relative:who,which,where,when.whose,why,whom propozitile Sunt:1. I Will Alway
Alcatuiti Enunturi In Care Adjectivele Argintiu,trandafiriu,sangeriu Sa Fie La Numarul Plural Si Sa Stea In Fata Substantivului
Suma A patru Numere Este 85. Primul Numar Este Dublul Celul De-al Doilea Si Jumatatea Celui De-al Treilea ,iar Al Patrulea Numar Este 15 .Aflati Numerele.
Gasiti Minim 5 Comparati Si Precizati Cei Doi Termeni Din Structura Acestora. Va Rog Ajutatima
Buna. Am Si Eu Nevoie Rapid Sa Imi Explicati Cum Se Rezolva O Secventa. Da-ti-mi Un Mod De Rezolvare, Ceva Care Sa Ma Ghideze In Rezolvarea Acestora. Si Un Exem
Imagineaza-ti Că Ești Băiatul Din Poveste Si Îi Transmiți Craiasei Zăpezi O Felicitare Cu Ocazia Balului''Fulg De Nea''.