RO Study
👤
Eliasnatea
Eliasnatea
06-05-2017
Spaniola
a fost răspuns
Cun se zice supersonic in spaniola
Răspuns :
Adriana979
Adriana979
06-05-2017
supersonico ...asa cred
Answer Link
Alexcld
Alexcld
06-05-2017
supersonic = supersónico
Sper ca te-am ajutat !!! :*
:))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Propoziții Conform Schemelora) Subiect/pron+predicat/vbb) Subiect/sunat+parte Sec./adj.+predicat/vb+parte Sec./sunat. Rapiiid
2. Află: A) Numerele Mai Mici Cu 22 Decât: 25, 37, 45, 63, 44, 56. B) Numerele Mai Mari Cu 22 Decât: 25, 37, 45, 63, 44,56. Ajutorrrrrrrr E Pt Sora Mea Mai Mica
La Fizica Repede Ca Am Testtt
Adverbe Derivate Cu Sufixele -âs -iș -ește
Alcătuiește O Compunere De 10 15 Rânduri Despre Orașul Tău Folosind Trei Cuvinte Alese De Tine Din Textul Dat Dă Un Titlu Sugestiv Compunerii Tale Și Subliniază
Știind Că Pt Numerotarea Paginilor Unei Cărți Au Fost Folosite 350 De Cifre Aflați Cate Pagini Are CarteaRepedeeeee
Andrei A Citit O Carte În Şapte Zile. În Prima Zi, El A Citit 24 De Pagini Şi În Fiecaredintre Următoarele Şase Zile A Citit Cu Câte 12 Pagini Mai Mult Decât În
5. (1p) O Cărămidă Cântăreşte 4 Kg. Dacă Densitatea Materialului Este De 1,6 G/cm, Volumul Acesteia Este A. 5 M3; B. 0,25 M3 C. 0,05 M3; D. 0,0025 M3. Pentru T
B) Expunerea La Soare În Amiaza Unei Zile Toride De Vară Constituie Un Risc Sporit Pentru Sănătate. Într-o Zi, Dan A Făcut Plajă Dimineața, Timp De 2 Ore Şi Jum
4 Pentru Fiecare Dintre Mulțimile Următoare, Definite Printr-o Proprietate Comună A Elementelor, Stabiliti Care Dintre Reprezentările Prin Enumerarea Elementelo