RO Study
👤
Andrilove24
Andrilove24
09-12-2014
Limba română
a fost răspuns
Alcatiuti un monolog simplu si scurt.
Răspuns :
MihaelaClaudia
MihaelaClaudia
09-12-2014
Ce e fericirea?Un sentiment? Un gand? O dorinta? Nu! E pur si simplu o traire sufleteasca...Oamenii sunt fericiti din vagi motive..pentru mine fericirea inseamna Familia mea.
Sper sa-ti placa:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Explozie Solară A)Cine Face Acțiunea ? B) Ce Evenimente Importante Ați Reținut C) De Ce Crezi Ca Vulpoiul Cere Curcani Drept Rasplata ? D) Unde? E) Când
1. Un Tetraedru Regulat Se Sectioneaza Cu Un Plan Paralel Cu Una Dintre Fete, Plan Care Trece Prin Mijlocul Inaltimii. Raportul Dintre Volumul Tetraedrului Şi C
Notează Cu 1 Unghiurile Ascuțite Și Cu 2 Unghiurile Obtuze Dacă Găsești Unghiuri Drepte Folosește Cifra 3help
Hellppp!! Pâna Mâine La 9
Reprezintă Prin Desen Următoarele Perechi De Fracții Întregi De Aceeași Mărime: 2 Pe 4 Și 4 Pe 8; 1 Pe 3 Și 3 Pe 9; 2 Pe 5 Și 4 Pe 10. Ce Ai Observat? Ce Fel De
200 Ml Soluție Na OH Are Cm=2
5. Completează Enunţurile. A) Mă Străduiesc Să-mi Păstrez Curăția, Deoarece... B) Ca Să Rămân Mereu Curat În Gânduri Şi Dorințe ... C) Am Simțul Pudorii Dacă...
B=4/5din Aa-b=16a,b=?
Redactează O Compunere Imaginară Despre Tezeu Și Laptelui De 100 De Cuvinte Cu Eroii Minotaurul.
Compară Fiecare Fracție Cu Întregul Dau Coronița Dau Coronița