RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Dau coronita îmi trebuie urgent!!!!!!Ex.16
Răspuns :
Craciunmara
Craciunmara
06-05-2017
a)62
Acesta este raspunsul. Trebuia sa aduni numerele date pe segmente.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Se Consideră Mulțimea A = {-4, -2, -1, 0, 3, 5}. Mulțimea AON* Este:a) (-4, -2, -1,3};b) {0, 3, 5};c) {-4, -2, -1};
Buna,as Vrea Sa Stiu Daca Acest Sampon De Pisici Si Caini Luat Dondo Este Bun.Imi Este Frica Ca Are Niste Chimicale Pentru Ei.
Dau Coroana Va Roggg
50 5p 5. În Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Dreptun- ghic Cu BAC=90°, Iar Punctele D, E, F Sunt situate Pe Laturile BC, AC, Respectiv AB, Astfel Încât pat
Carmen A Cumparat Un Puzzle Care A Costat 137 Lei. Ea A Dat La Casă O Bancnotă De 200 Lei Și A Primit Rest 10 Bancnote. Ce Valoare Aveau Bancnotele Pe Care Le-a
Exercițiul 4 Vă Rog Dau Coroană Când Îmi Apare
Tema Pentru Weekend Este Să Scrieți Un Text Pentru Concursul De Creație Literară „Orizonturi” (proză Sau Poezie). Poezie Depsre Dans,doua Pagini Va Rog
9 Rescrie Corect Enunțurile Următoare:●• Suntem Fermi Convinşi Că Veți Câștiga.• Maria A Rezolvat Cea Mai Repede Exercițiul.•Din Cauza Vântului, Ferestrele Larg
Va Rog Ziceti Mi Perimetrul Dau Coroana
Dacă Ar Mai Cumpăra 14 Maşinuţe, Lucian Ar Avea Cu 5 Maşinuţe Mai Multe decât Fratele Lui, Radu, Care Are 25 Maşinuţe. Câte Maşinuţe Are Lucian?