RO Study
👤
Catiiilove
Catiiilove
05-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati sistemul
{2x-5y=-3
{4x+7y=11
Răspuns :
Dariusbrt
Dariusbrt
05-05-2017
[tex] \left \{ {{2x-5y=-3} \atop {4x+7y=11}} \right. \\ \left \{ {{4x-10y=-6} \atop {4x+7y=11}} \right.(-) rezulta: 17y=17, y=1, 2x-5\cdot1=-3,\\2x=2, x=1.[/tex]
La sistem am scazut relatia 1 din relatia 2.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvantul Scoala Alintat
Cine Imi Face O Propozitie Cu Te-i.
Un Turist Parcurge Un Drum In Mai Multe Etape.In Prim Etapa Parcurge 2 Pe 3 Din Drum,in A Doua Etapa Parcurge 2 Pe 5 Din Rest,in A Treia Etapa 1 Pe 5 Din Noul R
Noteaza Pe Sageti Cuvintele Care Iti Vin In Minte Atunci Cand Te Gandesti La: Aventura, Calatorie, Mijloace De Transportrepedeeeeeeee
Lungimea Unui Dreptunghi E De 24 De Cm,iar Latimea De 18 Cm. Aflati Raportul Dintre: a) Lungime Si Latime b) Latime Si Lungime
Aratati Ca Numarul B=5xy+x3y+xy7 Este Divizibil Cu 3, Oricarere Ar Fi Cifrele Nenule X Y Z
Vreau Si Eu Definitiile La Diftong, Triftong Si Hiat + Exemple
Construieste 2 Enunturi In Care Cuvantul "inima" Sa Intre In Alcatuirea Unor Locutiuni Sau Expresii. Va Rog Am Nevoie. Multumesc...
Pe Diagonala AC A Paralelogramului ABCD se Considera Punctele M Si N Astfel Incat AM Congruent Cu CN. Sa Se Arate Ca MBND Este Un Paralelogram.Va Rog,ajutati-m
Lungimea Unui Dreptunghi E De 24 De Cm,iar Latimea De 18 Cm. Aflati Raportul Dintre: a) Lungime Si Latime b) Latime Si Lungime