RO Study
👤
Jace30
Jace30
04-05-2017
Limba română
a fost răspuns
care este valoarea morfologica a verbului sunt
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-05-2017
Verb copulativ
verb predicativ
verb auxiliar
Answer Link
Аноним
Аноним
04-05-2017
sunt-predicat verbal exprimat prin verb,timp prezent,persoana 1,nr sg.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca √3x+√5y=4 Si √5x+√3y=12,arunci X-y/√5+√3=?
Cubul Numarului Rational (1- 1/3) × (0,5 + 1) Este.......Daca (-1 +2/3) La Puterea -3 : A/b (-1/3) La Puterea -1, Atunci B/a =......
URGENT VA ROG ! Un Numar Este De 3 Ori Mai Mic Decat Un Alt Numar Natural.Stiind Ca Suma Celor Doua Numere Este 100 , Se Se Afle Cele Doua Numere
Hey! Această Ecuație Trebuie Rezolvată În Z (mulțimea Numerelor Întregi), Iar Eu Nu Reușesc Să-mi Dau Seama Unde Greșesc. Mai Sus Am Scris Rezolvarea Mea. Țin S
Precizeaza Timpul Urmatoarelor Verbe La Modul Imdicativ Scote Au Refuzat Se Strepezesc S Scos Ar Manca N-o Sa Mai Dea O Sa Puteti
Suma A Trei Numere Este 813.stiind Ca Suma Primelor Doua Numere Este 614, Iar Suma Ultimelor Doua Numere Este 577,afla Cele Trei Numere
Vă Rog Ajutatima Pun Coroniță
In Urma Fermentatiei Glucozei Rezulta Un Gaz Care Va Reactiona Cu 100 ML Solutie De Hidroxid De Calciu 1 M . Cati Moli De Glucoza Au Fost Supusi Procesului De F
Ajutorrrrrrrrrrrrrr! Va Rog!
Din Cele 21 De Biciclete De La Un Magazin S-au Vandut Dimineata 5 Biciclete,iar Dupa Amiaza Cu 2 Mai Multe.Cate Biciclete Au Rămas In Magazin?