RO Study
👤
Andreyadeea
Andreyadeea
03-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Analizați verbul „ sunt"
Răspuns :
Georgelucaciu1
Georgelucaciu1
03-05-2017
Sunt-verb nr singular persoana 1 timpul prezent
Answer Link
ComanRadu24
ComanRadu24
03-05-2017
Eu sunt Noi suntem
Tu esti Voi sunteti
El/ea este Ei/ele sunt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Produsul A Trei Numere Naturale Consecutive Este 297. Aflaticele Trei Numere Daca Produsul Primelir Doua Este 99. Cate Posibilitati Exista?
Media Aritmetica A Patru Numere Este 20,5. Sa Se Afle Numerele ,stiind Ca Al Doilea Este Jumatate Din Primul,al Treilea Este O Treime Din Al Doilea ,iar Al Patr
AJUTATI-MA VA ROG !!!! La Un Concurs De Saniute Participa Baieti Si Fete . Numarul Baietilor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Fetelor , Iar Diferenta Este De 90
Am De Facut O Pagina.. Tip Revista.. Despre Clasa Mea..Are Cineva Vreo Idee Referitor La Ce Sa Scriu? .. Heelp.. Va Roog.. :o3
Tema Text Argumentativ Romanul Enigma Otiliei Cu:tema Romanului,compoziția Romanului(strctura Romanului) În 15 Randuri Să Fie!!!
Teme Si Motive In Opera Lui Ion Creanga.
Buna! Am Nevoie Urgenta De Niste Propozitii In Care Sa Ma Ajutati Sa Fac Conditional Sentences If Clauses.Ce Sa Va Intampla Daca.......(continuati Voi,va Implor
In Rombul ABCD , BD=24√2 Cm Si M(<ADC)=120°. Calculati Lungimea Diagonalei AC Si Perimetrul Rombului.
(-3)+6 · (-1)+(-12)÷(-3)
O Fabrica De Confectii A Achizitionat 576 M De Matase. Se Foloseste 1/4(o Patrime) Din Material Pentru Confectionarea Unor Bluze Si 5/9 (cinci Noimi) Din Rest P