Răspuns :
Dragi colegi , toti avem un hobby anume nu ? Nu stiu voi dar eu ador cititul , pentru mine sa citeste este o arta , o placere . Citesc de cind ma stiu , si voi face asta in continuare . Cind eu citesc , ma simt ca plutesc intr-o lume a fanteziei , a placerii , a iubirii . V-as sugera si voua sa incercati acest hobby , este unul relaxant si fascinant . Mereu voi iubi sa citesc , deoarece cititul ma reprezinta. Va multumesc de atentie.
Ce este un hobby? Un hobby este un mic ajutor cu care castigi bani.Dar nu numai bani si bun spiritual si cel
material.Orice hobby ai alege trebuie sa-l alegi cu inima ,dar nu cu care sa te duci tu zambet fals(adica ca nu iti place sa lucrezi aici si zambesti cu forta).Asa ca te sfatui invata de pe acum pentru ca cand vei creste mare vei ajunge un om cu litera mare.Hobby-ul este un drum cu care te vei mandri toata viata!
Sper ca te-am ajutat!Coronita te rog!
material.Orice hobby ai alege trebuie sa-l alegi cu inima ,dar nu cu care sa te duci tu zambet fals(adica ca nu iti place sa lucrezi aici si zambesti cu forta).Asa ca te sfatui invata de pe acum pentru ca cand vei creste mare vei ajunge un om cu litera mare.Hobby-ul este un drum cu care te vei mandri toata viata!
Sper ca te-am ajutat!Coronita te rog!