RO Study
👤
Adalika
Adalika
03-05-2017
Istorie
a fost răspuns
Explica notiunea de romanizare
Răspuns :
Utilizatoroman
Utilizatoroman
03-05-2017
procesul prin care geto dacii au preluat obiceiuri traditii de la romani. Este unul din straturile prin care s a format limba si poporul roman
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutooorrrrrr,va Rog Mult .Coronita! Calculeaza Volumul De Hidrogen Obtinut La Interactiunea 30 G De Zinc Cu Acid Clorhidric(HCl).Ce Masa De Clorura De Zinc (Zn
A(x)=9x^3-x^2 B(x)=3x+1. Calculati : {E(x)} La Puterea A 3 Unde E(x)=A(x)-(3x^2)×B(x)
Va Rog Ex 1 Și 2 Dau Coroana
Ai Aflat Acum Că Pana Si Un Mic Soricel Il Poate Ajuta Pe Atotputernicul Leu. Funcția Sintactică A Cuvintelor: Acum, Mic, Atotputernicul, Leu + Partea De Vorbi
Va Rogg Please Please
O Compunere Cu Titlul Strada Mea In Care Sa Descri Strada Pe Care Locuiesc In 15-20 De Randuri, Daca Puneti Diacriticile Va Fi Super.
Dreptunghiul ABCD Are Dimensiunile AB=4 Radical Din 3 Cm, AD=4 Cm. AM Este Bisectoarea Unghiului A, Iar AM Intersectat Cu BD=O. Demonstrati Ca Masura Unghiului
Propozitie Dezvoltata cu :par Alb Ca Argintul
Fie Triunghiul ABC Dreptunghic In B. Stiind Ca M(unghiului C) = 30 Grade, Aflati : AB, Daca AC=16 Cm
In Clasa 5-a Invata 18 Elevi In Clasa 6-a 24 De Elevi In Clasa 7-a 30 Elevi In Clasa 8-a 18 Elevi Iar In Clasa 9-a 28 Elevi. a)reprezentati Aceste Date Printrun