RO Study
👤
Colector
Colector
03-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna concret?:(
Răspuns :
AnaDiamonddd
AnaDiamonddd
03-05-2017
Precis,bine determinat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Toate Punctele Pt Cine Imi Da Soluciile La Toate Ex
Repede Dau Coroana E Urgent
1 ) ∆ ABC Este Dreptunghic In A. Atunci M ( € B) + M ( € C) =............... 2) ∆ ABC Este Dreptunghic În A Și [ AM ] Mediană. Atunci AM =........... 3) În ∆
Vă Rog! :)Cine Îmi Identifică Şi Mie Toate Figurile De Stil Din Următorul Text:,, Pe Şesul Peste Care Seara CadeCenuşa Şi Pustiul Se Întind.Tot Mai Luceşte-n Za
Ce Parti De Vorbire Sunt Cuvintele :valuri Nisip Sccoici Alge Inspumate Pescarusi .si Care E Intrusul
Răspunde Cu Adevărat Sau Fals La Urmatoarele Enunțuri : A) Proiecția Unui Segment Pe O Dreapta Este Un Segment Sau Un Punct. B) Intr-un Triunghi Dreptunghic Iso
Comentați Folosirea Verbelor La Timpul Trecut În Primele Trei Strofe Și Explicați Trecerea Acestora La Timpul Prezent În Strofele Următoare Ale Baladei " Balada
Scrie Câte Doua Exemple De Corpuri Aflate În Mediul Tău Apropiat Care Se Afla Într-una Din Stările De Avregare:A) SOLIDA B) LICHIDA C) GAZOASADAU Coroana!!!
Va Rog Ajutatima. De Cate Placi De Gresie In Forma De Patrat Cu Latura De 20 Cm Avem Nevoie Pentru A Placa Podeaua Unei Bai In Forma De Patrat Cu Latura 3 Cm
Urgent!!!!!!!!!! Vreau Și Eu Rezolvarea Lui 907×508mulțumesc!