RO Study
👤
Georgianastancu
Georgianastancu
08-12-2014
Matematică
a fost răspuns
Sa se rezolve n:
J)7x-2x+8=48
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-12-2014
5x+8=48
5x=48-8
5x=40
x=40:5
x=8
Answer Link
Nikpucheanu
Nikpucheanu
08-12-2014
7x-2x+8=48
5x+8=48
5x=48-8
5x=40
x=40:5
x=8
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Argumentati-va Opinea In Legatura Cu Decorarea Casei Prin Plante De Camera.Mentionati Plantele Preferate In Interior , Daca Aveti Asemenea Plante
Alcătuiește Propozitii In Care Sa Folosești, Pe Rind, Verbele "a Lua", "a Fi", La Timpuri Si La Persoane Diferite.
Scoala Prietenoasa A Copilului : Comportamentul Elevilor , Comportamentul Cadrelor Didactice ,comportamentul Cadrelor Auxiliare , Comportamentul Parintilor
Informatii Despre Subcultura Goth.Va Rog O Sa Dau Coroana La Cel Care Raspunde Primul.Va Rogggg!Am Nevoie Peste 20de Minute.Dau Coroana Va Rog!!!
Ajuutor. Calculati Media Aritmetica A Numerelor: a= Radical (2+radical Din 7) La Puterea 2 b= Radical (2-radical7) La Puterea 2 Va Rog. Ajutor.
Fie (AM) O Merediană A Triunghiului ABC Și D∈(AM, Astfelîncît AM=MD. AflațiBD Și CD, Dacă AB=5 Cm, AC=6cm. Vă Rog Frumos Ajutați-mă, E Urgent. Dau Coronița Celu
Ajutatima Va Rog Frumos
Alege Rezultatul Potrivit Al Masurii Si Descrieti Fiecare Imagine Printro Propozitie'' cartea-2dm 2mm masa- 1m 1km fata- 50cm 50 Mm baiatul-140mm 140cm
Scrieți 10 Nume De Față Cu Literă A Și M Dau Coroană La Cel Care Scrie Cel Mai Repede
Se Stie Ca Aproximativ Jumatate Din Productie De Carne De Pe Piata Republicii Moldova Este De Import .explica 2 Cauze Care Determina Acest Fapt