RO Study
👤
Silvia82
Silvia82
03-05-2017
Limba română
a fost răspuns
cine ma ajuta la exercitiu 2
Răspuns :
Vldg2
Vldg2
03-05-2017
1) copii sau dus sa se plimbe 2)copii in peiesaj se jucau 3)plasa a cazut pe fata celalta 4) copii se smt foarte rau (multumesk)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
47. O Grădină De Formă Dreptunghiulară Are Lungimea Cu 24 M Mai Mare Decât Lățimea Şi aria Egală Cu 256 M². Grădina Este Împrejmuită De Un Gard. a) Arătaţi Că
Sunt La Progresii Si Am Un Exercitiu Unde Mi Se Spune Ca A1=7 Si A7=25 Si Mi Se Cere Sa Aflu Ratia.Eu Stiu Ca Ratia Este 3 Dar Exista O Formula Pentru A O Afla
D2. Circle The Correct Options:a. I Know/am Knowing You. You Are Mark, Right?b.I Like/am Liking Seafood Very Much.c. She Is Being/is A Very Kind Woman. She Like
Fie Matricea X(a) = I[tex]_{2}[/tex] + AA, Unde A=[tex]\left[\begin{array}{ccc}4&1\\4&1\\\end{array}\right][/tex]. Daca A∈R-{[tex]-\frac{1}{5}[/tex]}, D
Ma Puteti Ajuta La Ex. 2 Va Rog Dau Coronita Promit
Vă Rog, Dau Coroană!!Dacă Celelalte Sunt Greșite M-ar Ajuta Să-mi Spune-ti!
Cât Face 3 Supra 8 Plus 7 Supra 4
Trei Supra Patru Din O Suta Doua Zeci
Alcatuieste O Listă De Măsuri Pentru Protejarea Plantelor. (10)Vă Rog Frumos Ajutați - Mă!
Referitor La 2,4-hexandiena Sunt Adevărate Afirmatiile:A. Este Izomer Cu 2-hexinaB. Prezintă 3 StereoizomeriC. Este Izomer Cu CiclohexenaD. Nu Se Poate Oxida Cu