RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-05-2017
Limba română
a fost răspuns
enunt cu cuvantu sa prindem soarele
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-05-2017
Noi fugeam sa prindem soarele la apus .
Answer Link
AnaDiamonddd
AnaDiamonddd
03-05-2017
Noi citim textul ,,Sa prindem soarele".
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Trei Numere Naturale. Daca Se Imparte Al Doilea Numar La Primul Se Obtine Catul 3 Si Restul 3 Iar Daca Se Imparte Al Treilea La Al Doilea Se Obtine Catul 2
Patratul Abcd Are Aria Egala Cu 100 Cm Patrati .perimetrul Patratului Este Esgal Cuu..?
Segmentul Care Uneste Mijloacele Diagonalelor Nunui Trapez Face Parte Din ..................................................................................si A
Despărțiti Fraza În Propoziții În Toată Vremea Asta Eu Mă Prefac Că Dormitez Trăgând Cu Ochiul Pe Sub Cozonacul Specii Sfatul Ce Mi S.a Dat Era Să.ti Iei Lit
Care A Fost ,dupa Parere Ta, Momentele Periculoase Din Calatoria Lui Fulg De Nea ?(Povestea Unui Fulg De Nea Dupa Adina Popescu) Va Rog E Urgent !!!!!
1) f:(-pi/2 ; Pi/2) ->R f(x)=sin(x) + Cos(x) -------------- Imaginea Functiei Este=?
Noteaza Un Reper Spatial Si Un Reper Temporal Din Fragmentul Citat : Reper Spatial : Fragmentul Citat Este Din Bubico De Ion Luca Caragiale. De La ,,Noua Ceas
Noteaza Cate Un Subsantiv Sinonim Cu Urmatoarele Expresii : Parere De Rau , Bagare De Seama , Tinere De Minte , Facere De Bine , Castig De Cauza , Scapare
Realizează Doua Catrene Prin Care Sa Descrii Un Peisaj
Scrie Ca Produs De Too Factor Egali Fiecare Dintre Numerele:9,4,25,16